ABE kroonluchter messing Designed By Lotz

De ABE kroonluchter messing, ontworpen door Charlotte Emmerig van LOTZ, is een meesterwerk van vakmanschap en creativiteit. Met de hand geassembleerd uit prachtige messing plaatjes, is deze kroonluchter altijd het unieke middelpunt van elk interieur. Het verlichtingsarmatuur wordt op orderbasis geproduceerd, dus neem contact op met onze verkoopafdeling via orders@maretti.com voor meer informatie en de mogelijkheden. Met zijn warme en sfeervolle 2700K extra warm wit licht en een wattage van 200W, creëert deze kroonluchter de perfecte ambiance in elke ruimte. Dankzij de dimbare functie met DALI-technologie kunt u de helderheid aanpassen aan uw wensen en behoeften. Ontdek de prachtige combinatie van vakmanschap en design met de ABE kroonluchter messing van Maretti Lighting.
€ 11.899,00
Meer informatie
SKU 13.8520.11
Wattage 200W
Designer Lotz
COLLECTIE ABE
Dimbaar Ja
Input Voltage 230VAC
KLEUR taupe
Klasse geaard
Kleurtemperatuur 2700K EXTRA WARM WIT LICHT
LK Backing goud
Lichtbron geïntegreerde LED verlichting
Powerfactor 0.98
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Welkom bij Maretti Lighting, waar we u graag voorstellen aan onze exclusieve ABE kroonluchter messing, ontworpen door Charlotte Emmerig van Lotz. Deze prachtige kroonluchter is een meesterwerk van vakmanschap en creativiteit, en zal ongetwijfeld het unieke middelpunt vormen van elk interieur.


Onze ABE kroonluchter messing wordt met de hand geassembleerd uit prachtige messing plaatjes en is een lust voor het oog. Het warme en sfeervolle 2700K extra warm wit licht dat deze kroonluchter verspreidt, zorgt voor de perfecte ambiance in elke ruimte. Met een wattage van 200W weet deze kroonluchter elke hoek van de kamer te verlichten, terwijl de dimbare functie met DALI-technologie ervoor zorgt dat u de helderheid kunt aanpassen aan uw persoonlijke wensen en behoeften.


Maar dat is nog niet alles! Onze ABE kroonluchter messing is niet alleen een prachtig verlichtingsarmatuur, maar ook een statement piece dat elke ruimte verheft naar een hoger niveau. Met zijn unieke ontwerp en vakmanschap zal deze kroonluchter gegarandeerd de aandacht trekken en bewonderende blikken krijgen van uw gasten.


Bovendien wordt onze ABE kroonluchter messing op orderbasis geproduceerd, waardoor u de mogelijkheid heeft om het aan te passen aan uw specifieke wensen. Neem contact op met onze verkoopafdeling via orders@maretti.com voor meer informatie en de mogelijkheden.


Kenmerken:  • Vakmanschap en creativiteit. Elke kroonluchter wordt met de hand geassembleerd uit prachtige messing plaatjes.


  • 2700K extra warm wit licht zorgt voor een warme en sfeervolle ambiance in elke ruimte.


  • Dimbare functie met DALI-technologie stelt u in staat om de helderheid aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur.


  • 200W wattage verlicht elke hoek van de kamer, waardoor u voldoende verlichting heeft.


  • Op maat gemaakt op orderbasis, zodat u het kunt aanpassen aan uw specifieke wensen.


Ervaar de prachtige combinatie van vakmanschap en design met de ABE kroonluchter messing van Maretti Lighting. Voeg een vleugje luxe, exclusiviteit en stijl toe aan uw interieur met dit bijzondere stukje verlichting.

Omschrijving