TULIP hanglamp 1-lichts d:30cm smoke

Laat uw interieur opbloeien met de prachtige TULIP hanglamp van Maretti Lighting. Deze eyecatcher is het perfecte huwelijk tussen functionaliteit en esthetiek. Wat hem echt uniek maakt, is zijn hoogwaardige glazen kelk en de 2 meter lange textielkabel, die subtiel doch overtuigend de aandacht trekken. De smokey tint geeft de lamp een verfijnde uitstraling en de lichtcapaciteit tot 20W zorgt voor een warme, discrete ambiance. Met een hoogte van 25cm en een diameter van 30cm, maakt de TULIP uw interieur sfeervoller dan ooit tevoren. Deze 1-lichts hanglamp is synoniem voor de kwaliteit en finesse die we kennen van het Maretti Black Label. Let op: dit armatuur wordt exclusief lichtbron geleverd.
€ 126,95
Meer informatie
SKU 13.0303.98
Designer Maretti Black Label
Fitting E27
Wattage max. 20W
Product diameter 30cm
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE TULIP
Klasse geaard
Lengte kabel 2M
Lichtbron excl. lichtbron
Product Hoogte 25cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Voeg een vleugje verfijndheid toe aan uw interieur met de TULIP hanglamp 1-lichts d:30cm smoke van Maretti Lighting. Deze hanglamp combineert perfect functionaliteit met esthetiek en zorgt dankzij de verlichtingscapaciteit van maximaal 20W voor een warme, sfeervolle ambiance. Bovendien trekt dit elegante stuk zeker de aandacht met zijn prachtige rookglas kelk en subtiele textielkabel van 2 meter.


De TULIP hanglamp is een echt statement in elk interieur, dankzij de rokerige tint die het een verfijnde uitstraling geeft. Met een hoogte van 25cm en een diameter van 30cm, is de TULIP eleganter dan ooit. En voor een vleugje luxe zet deze 1-lichts hanglamp de toon, als een symbool van de kwaliteit en finesse van de Maretti Black Label-collectie.


Bovendien is de TULIP een product dat de glamour en het vakmanschap vertegenwoordigt dat Maretti Lighting zo karakteriseert. Deze hanglamp dient niet alleen als functioneel verlichtingselement, maar ook als een stukje kunst dat zeker de show zal stelen in uw woon- of eetkamer. Let op: dit armatuur wordt exclusief lichtbron geleverd.


Omschrijving