TRIBE wandlamp grijs Designed By Piet Boon

Ervaar de verfijning en eenvoud van de TRIBE wandlamp grijs ontworpen door Piet Boon. Deze prachtige wandlamp van Maretti Lighting is een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Met zijn richtbare en multifunctionele design is deze grijze armatuur perfect om een unieke sfeer te creëren. De TRIBE wandlamp is dimbaar en voorzien van een GU10 LED-lichtbron met een maximum wattage van 10W. Met een breedte van 12 cm en een hoogte van 16 cm is dit een compacte lamp die toch voldoende licht uitstraalt. De TRIBE wandlamp is ideaal voor het accentueren van bepaalde elementen in een ruimte of als sfeervolle verlichting in de gang of slaapkamer. Voeg een vleugje luxe toe aan jouw interieur met deze veelzijdige wandlamp van Maretti Lighting.
€ 257,95
Meer informatie
SKU 13.7630.07
Wattage max. 10W
Designer Piet Boon
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE TRIBE
Input Voltage 230VAC
Lichtbron incl. lichtbron 21.8555.92
Product Breedte 12cm
Product Hoogte 16cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ervaar de verfijning en eenvoud van de TRIBE wandlamp grijs ontworpen door Piet Boon. Deze prachtige wandlamp van Maretti Lighting is een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Met zijn richtbare en multifunctionele design is deze grijze armatuur perfect om een unieke sfeer te creëren.
Met een breedte van 12 cm en een hoogte van 16 cm is de TRIBE wandlamp een compacte lamp die toch voldoende licht uitstraalt. Het is ideaal voor het accentueren van bepaalde elementen in een ruimte of als sfeervolle verlichting in de gang of slaapkamer.
De wandlamp is dimbaar en voorzien van een GU10 LED-lichtbron met een maximum wattage van 10W. Dit zorgt ervoor dat je de verlichting kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en de gewenste ambiance kunt creëren.
Het tijdloze ontwerp van de TRIBE wandlamp geeft een vleugje luxe aan jouw interieur. De strakke lijnen en het gebruik van hoogwaardige materialen maken deze lamp een echt designstuk.
Of je nu een moderne, industriële of klassieke inrichting hebt, de grijze kleur van deze wandlamp past perfect bij elke stijl. Het voegt een bijzonder en apart element toe aan elke ruimte.
Dankzij de richtbaarheid van de lamp kun je specifieke objecten, kunstwerken of architectonische elementen in de schijnwerpers zetten.
Met de TRIBE wandlamp kun je een persoonlijk statement maken in jouw interieur. Het is een uniek en chique verlichtingsproduct dat jouw ruimte naar een hoger niveau tilt.
Voeg een vleugje luxe toe aan jouw interieur met de veelzijdige TRIBE wandlamp van Maretti Lighting. Ontdek de elegantie en functionaliteit met deze exclusieve designlamp.

Omschrijving