TRIBE BUILD IN inbouwarmatuur zwart Designed By Piet Boon

Met de TRIBE BUILD IN inbouwarmatuur van Maretti Lighting, ontworpen door Piet Boon, brengt u stijlvolle veelzijdigheid in uw interieur. Deze elegante spot brengt licht waar u het wilt met zijn draaifunctie en is dimbaar tot 50W, waardoor u de perfecte ambiance kunt creëren. Vervaardigd in een aantrekkelijke zwarte afwerking, het design is naadloos te combineren met andere lichtproducten uit de Tribe serie. Dit inbouwarmatuur is 11cm hoog met een diameter van 10,9cm en wordt geleverd inclusief installatiekit, maar exclusief lichtbron. Verlicht uw ruimte stijlvol met Maretti’s aandacht voor detail en kwaliteit.
Regular Price € 119,00 Special Price € 39,95
Meer informatie
SKU 11.2180.04
Wattage max. 50W
Product diameter 10,9cm
Designer Piet Boon
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE TRIBE
Driver Exclusief
IP waarde IP20
Lengte kabel 30CM
Lichtbron excl. lichtbron
Product Hoogte 11cm
Zaagmaat (mm) 10,8cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ervaar het verlichtingsmeesterschap van Maretti Lighting, gepresenteerd door de TRIBE BUILD IN inbouwarmatuur zwart. Een meesterwerkje dat het geesteskind is van de gevierde designer Piet Boon, het belichaamt zowel bruikbaarheid als stijlvol design. Deze inbouwspot uit de verfijnde Tribe-serie is een opvallend stuk dat niet alleen op zichzelf kan staan, maar ook prachtig kan samensmelten met andere lampen in de serie, zoals wand-, tafel- en vloerlampen.


Het ontwerp, dat draaibaar en daardoor multifunctioneel is, maakt het een passende verlichtingsoplossing voor elk hoekje van uw huis. De kleur, zwart, voegt een extra tintje elegantie toe, terwijl de lamp een beperkte hoeveelheid stroom verbruikt, met een maximaal wattage van 50W. Ook de dimbare functie stelt u in staat om de sfeer in uw huis naar wens aan te passen.


Met een hoogte van 11cm en een diameter van 10,9cm, is deze 1-lichts armatuur ontworpen om net dat beetje extra visuele impact toe te voegen. De bijgeleverde installatiekit helpt u bij het plaatsen van dit stijlvolle stuk, maar let op, de lichtbron is niet inbegrepen. De TRIBE BUILD IN inbouwarmatuur zwart is een kleine, maar toch indrukwekkende manier om de kwaliteit van Maretti Lighting in uw huis te introduceren.


Omschrijving

Accessoires