TRESTO inbouwspot zwart

De Tresto Spot 3W 350mA 2700K Texture Black is een verfijnde nis-inbouwspot ontworpen door Maretti Lighting. Met zijn diep liggende LED-lamp en kleine diameter is deze stijlvolle, zwarte spot perfect voor het creëren van subtiele, verblindingsvrije verlichting in uw interieur. Deze dimbare spot heeft een warme lichttemperatuur van 2700K en een energiezuinig wattage van 3W, waardoor het ideaal is voor het toevoegen van sfeer en accenten in uw ruimte.
€ 44,95
Meer informatie
SKU 11.2250.04
Wattage 3W
Product diameter 4cm
Designer Overige
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
Amperage 350mA
Bundel 25°
COLLECTIE TRESTO
Driver Exclusief
IP waarde IP20
Klasse Klasse III
Kleurtemperatuur 2700K EXTRA WARM WIT LICHT
LED levensduur 40.000 h
Lichtbron geïntegreerde LED verlichting
Lumen output 320lm
Product Hoogte 6,1cm
RA waarde CRI90
Zaagmaat (mm) 35mm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

De Tresto Spot 3W 350mA 2700K Texture Black, ontworpen door Maretti Lighting, is een elegant en modern vormgegeven nis-inbouwspot die uw woonruimte verrijkt met subtiele en sfeervolle verlichting. Deze dimbare spot heeft een compacte diameter van 4 cm en een hoogte van 6,1 cm, waardoor hij perfect past in nissen en andere kleine ruimtes.

Dankzij de diep liggende LED-lamp is er minimale kans op verblinding, en met een lichttemperatuur van 2700K zorgt de Tresto Spot voor een warme en uitnodigende gloed. De spot verbruikt slechts 3W en is daarmee een energiezuinige keuze die niet inlevert op de kwaliteit van de verlichting. De dimbaarheid van de spot is driver afhankelijk, wat betekent dat u de lichtintensiteit kunt aanpassen aan uw voorkeur en de gewenste sfeer.

De Tresto Spot 3W 350mA 2700K Texture Black heeft een stijlvolle zwarte afwerking en is ontworpen door het gerenommeerde merk Maretti Lighting. Dit garandeert dat de spot vervaardigd is uit hoogwaardige materialen en een lange levensduur heeft. Voeg deze verfijnde nis-inbouwspot toe aan uw interieur en geniet van de sfeervolle verlichting die het biedt, terwijl u uw ruimte een modern en luxe tintje geeft.

Omschrijving