QBO 50 opbouwspot zwart

De QBO Ceiling Spot van Maretti Lighting is een veelzijdige en stijlvolle opbouwspot in de kleur zwart. Ontworpen door Maretti, is deze spot een elegante keuze voor iedere ruimte, inclusief de badkamer, dankzij de IP44 goedkeuring en dubbele isolatie. De lichtbron is kantelbaar, waardoor u de verlichting eenvoudig kunt richten op de gewenste plek. De QBO Ceiling Spot kan zowel met als zonder glas geïnstalleerd worden, en is geschikt voor een GU10 lichtbron (niet inbegrepen). Dimbaarheid is afhankelijk van de gekozen lichtbron.
Normale prijs € 85,95 Aanbiedingsprijs € 42,95
Meer informatie
SKU 11.1540.04
Wattage max. 10W
Designer Overige
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE QBO
IP waarde IP20/44
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Lichtbron excl. lichtbron
Product Breedte 8cm
Product Hoogte 10cm
Product Lengte 8cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting's QBO Ceiling Spot is een veelzijdige en elegante verlichtingsoplossing voor uw huis. Deze stijlvolle zwarte opbouwspot, ontworpen door Maretti, is perfect voor elke ruimte, inclusief badkamers, dankzij zijn IP44 goedkeuring en dubbele isolatie. De spot is geschikt voor een gebied van 60 cm, gerekend vanaf de rand van het bad en/of de douchebak, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over veiligheid en functionaliteit.

Een van de unieke kenmerken van de QBO Ceiling Spot is dat hij zowel met als zonder glas geïnstalleerd kan worden, wat u de mogelijkheid biedt om het uiterlijk van de lamp aan uw persoonlijke smaak en stijl aan te passen. De kantelbare lichtbron zorgt ervoor dat u de verlichting eenvoudig kunt richten op de gewenste plek, waardoor u de perfecte sfeer en verlichting kunt creëren.

De QBO Ceiling Spot is geschikt voor een GU10 lichtbron (niet inbegrepen) en is dimbaar, afhankelijk van de gekozen lichtbron. Dit betekent dat u zelf kunt beslissen hoe helder of gedimd u de verlichting wilt hebben, afhankelijk van uw behoeften en de ruimte waarin de lamp wordt geplaatst.

Met een breedte van 8 cm en een hoogte van 10 cm is de QBO Ceiling Spot een compacte en stijlvolle oplossing voor uw verlichtingsbehoeften. Kies voor de QBO Ceiling Spot van Maretti Lighting en geniet van een hoogwaardige, veelzijdige en elegante verlichting in uw huis.

Omschrijving