PREDATOR 3-fase railspot 20° zwart

De PREDATOR railspot wordt veel toegepast in winkels en showrooms, omdat hij qua gradenbundel en RA waarde zeer geschikt is voor het natuurgetrouw aanlichten van producten. Dit verlichtingsarmatuur wordt doorgaans op orderbasis geproduceerd. Informeer bij onze verkoopafdeling via orders@maretti.com naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag.
€ 184,95
Meer informatie
SKU 12.5760.04.A
Wattage 39,2W
Product diameter 10,2cm
Designer Overige
Amperage 1050mA
Bundel 20°
COLLECTIE PREDATOR
Driver inclusief
Hoeveel lichts 1-Lichts
IP waarde IP20
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Kleurtemperatuur 3000K WARM WIT LICHT
LED levensduur 50.000 h
Lichtbron met geïntegreerde LED verlichting
Lumen output 3150lm
Product Lengte 21,4cm
RA waarde CRI90
Type dimmen niet dimbaar

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert met trots de PREDATOR 3-fase railspot 20° in een elegante zwarte uitvoering. Deze verlichting is zeer geschikt voor gebruik in winkels en showrooms, waar het natuurgetrouw aanlichten van producten van essentieel belang is. Met zijn specifieke gradenbundel en hoge RA waarde zorgt de PREDATOR ervoor dat elk product prachtig tot zijn recht komt.


Met een wattage van 39,2W en een lichttemperatuur van 3000K, straalt deze railspot een warm wit licht uit, waardoor de luxe uitstraling van de verlichte objecten extra benadrukt wordt. Door zijn niet-dimbare functie is de PREDATOR eenvoudig te bedienen en aan te passen aan uw specifieke verlichtingsbehoeften. Met een diameter van 10,2cm heeft deze spot een compact formaat, wat het mogelijk maakt om het discreet in te passen in uw ruimte.


Wat deze railspot echt bijzonder maakt, is zijn vermogen om elk object in de ruimte op een unieke manier te verlichten. Of het nu gaat om delicate kunstwerken, stijlvolle meubels of elegante stoffering, de PREDATOR laat elk detail schitteren als nooit tevoren. Door zijn 3-fase railsysteem kan deze spot flexibel worden geplaatst en aangepast aan uw veranderende behoeften.


Het ontwerp van de PREDATOR 3-fase railspot laat zien dat Maretti Lighting zich niet alleen richt op functionaliteit, maar ook op esthetiek. Met zijn strakke en moderne vormgeving past deze spot perfect in elke chique omgeving. De combinatie van exclusief design en hoogwaardige materialen maakt de PREDATOR tot een ware eyecatcher in uw interieur.


Als u wilt genieten van deze bijzondere verlichtingservaring, neem dan contact op met onze verkoopafdeling via orders@maretti.com. Zij kunnen u helpen met alle informatie die u nodig heeft en u adviseren over de mogelijkheden. Bij Maretti Lighting streven we ernaar om u de beste verlichtingsoplossingen te bieden, die voldoen aan al uw wensen en eisen.

Omschrijving