PORTOFINO KIT 3-lichts wit

Ontdek het PORTOFINO KIT 3-lichts wit accessoire van Maretti Lighting, een verstelbare installatiekit voor de 3-lichts Portofino inbouwspot. Deze accessoire is een absolute must-have voor jouw luxueuze verlichtingsopstelling. Met een breedte van 10,7 cm en een hoogte van 8 cm, biedt dit accessoire de perfecte pasvorm voor jouw inbouwspots. Het strakke witte design voegt een elegante touch toe aan elke ruimte. Eenvoudig te installeren en aan te passen, biedt deze kit alle gemakken die je maar kunt wensen. Upgrade nu jouw verlichting met de PORTOFINO KIT 3-lichts wit en creëer een sfeer van pure verfijning.
€ 60,95
Meer informatie
SKU 11.1838.05
Designer Overige
COLLECTIE PORTOFINO
Product Breedte 10,7cm
Product Hoogte 8cm
Product Lengte 31,9cm
Zaagmaat (mm) 320x108mm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek het PORTOFINO KIT 3-lichts wit accessoire van Maretti Lighting, een verstelbare installatiekit voor de 3-lichts Portofino inbouwspot. Dit accessoire is een absolute must-have voor jouw luxueuze verlichtingsopstelling.


Met een breedte van 10,7 cm en een hoogte van 8 cm, biedt dit accessoire de perfecte pasvorm voor jouw inbouwspots. Het strakke witte design voegt een elegante touch toe aan elke ruimte, waardoor je een sfeer van pure verfijning kunt creëren.


Dankzij het gebruiksgemak kun je eenvoudig de verlichting aanpassen en de gewenste ambiance creëren. Of je nu een gezellige sfeer wilt creëren in de woonkamer of een professionele uitstraling wilt geven aan een kantoorruimte, de PORTOFINO KIT 3-lichts wit is de ideale keuze.


Upgrade nu jouw verlichting met deze kit van Maretti Lighting en geniet van hoogwaardige kwaliteit, een verstelbaar ontwerp en een moeiteloze installatie. Niet alleen draagt het bij aan een luxueuze uitstraling, maar het zorgt ook voor optimale functionaliteit en gebruiksgemak.

Omschrijving