PORTOFINO 70 inbouwarmatuur 2-lichts wit

2-Lichts randloos inbouwarmatuur. de spot heeft een cardanische ring waardoor de lichtbron alle kanten op te richten is. Exclusief installatiekit. Excl. driver. Geschikt voor de Cusco 70 lichtbron met B15d fitting. Dit armatuur wordt exclusief lichtbron geleverd
Normale prijs € 131,95 Aanbiedingsprijs € 39,95
Meer informatie
SKU 11.1826.05
Wattage max. 50W
Designer Maretti Black Label
Aantal lichtbronnen 2-Lichts
COLLECTIE PORTOFINO
Driver Exclusief
Input Voltage max. 50V AC/DC
Lengte kabel 30CM
Lichtbron excl. lichtbron
Product Breedte 10,2cm
Product Hoogte 8cm
Product Lengte 20,8cm
Zaagmaat (mm) 215x108mm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Stap in de wereld van luxe verlichting met de PORTOFINO 70 inbouwspot 2-lichts wit van Maretti Lighting. Deze randloze inbouwarmatuur is ontworpen door The Maretti Black Label Team en voegt een stijlvolle en moderne touch toe aan elk interieur.


Voorzien van twee lichtpunten geeft deze inbouwspot ruim voldoende licht waar jij het maar wilt. Door de cardanische ring kun je de lichtbron naar alle kanten richten, wat optimale flexibiliteit en gebruiksgemak verzekert.


Dit armatuur is exclusief lichtbronen ontworpen voor de Cusco 70 lichtbron met een B15d fitting. Het beschikt over een maximaal wattage van 50W, wat de mogelijkheid biedt om te variëren in lichtintensiteit naar wens. Het armatuur heeft een breedte van 10,2 cm en een hoogte van 8 cm.


De strakke witte kleur van de inbouwspot zorgt voor een subtiele en efficiënte integratie in elke ruimte. Van woonkamer tot kantoor, deze inbouwspot is een waardevolle toevoeging. Let op, dit armatuur wordt exclusief lichtbron geleverd.


Omschrijving

Accessoires