PORTOFINO 111 inbouwspot 2-lichts zwart

De PORTOFINO 111 inbouwspot 2-lichts zwart van Maretti Lighting is een stijlvolle en functionele toevoeging aan uw interieur. Deze luxe, vierkante inbouwarmatuur heeft een cardanische ring waardoor de lichtbron alle kanten op te richten is, perfect voor het creëren van unieke lichteffecten. Compleet met een installatiekit voor naadloze montage en compatibel met de Paloma 111 lichtbron, deze inbouwspot biedt maximaal 50W intensiteit, ideaal voor het creëren van een sfeervolle ambiance. Let op: de benodigde lichtbron wordt niet meegeleverd. Met een strakke zwarte afwerking past deze inbouwspot perfect in een modern interieur.
Regular Price € 169,00 Special Price € 79,00
Meer informatie
SKU 11.1812.04.A
Wattage max. 50W
Designer Overige
Aantal lichtbronnen 2-Lichts
COLLECTIE PORTOFINO
Driver Exclusief
Input Voltage max. 50V AC/DC
Lengte kabel 30CM
Lichtbron excl. lichtbron
Product Breedte 15,5cm
Product Hoogte 8,3cm
Product Lengte 29,9cm
Zaagmaat (mm) 300x156mm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Een prachtig aanbod van Maretti Lighting, de Portofino 111 inbouwspot 2-lichts is meer dan zomaar een verlichtingselement. In een opvallende zwarte kleurstelling is dit product een stijlvolle aanvulling op ieder modern interieur. De vierkante, 1-Lichts randloos design van het inbouwarmatuur valt naadloos in de achtergrond, met de nadruk op de twee prachtige lichtbronnen. De ingebouwde cardanische ring voegt functionaliteit toe aan de elegantie, waardoor dit inbouwspot in alle richtingen kan worden gericht.


Met een maximaal wattage van 50W en de mogelijkheid om de Paloma 111 lichtbron te accommoderen, wordt een krachtige en ononderbroken verlichtingsoplossing gegarandeerd. Ondanks zijn compacte afmetingen van 15,5cm in breedte en 8,3cm in hoogte, gaat de overtuigingskracht van de Portofino 111 inbouwspot verder dan zijn fysieke aanwezigheid. Dit armatuur wordt exclusief lichtbron geleverd, waardoor je je favoriete lichtbronnen kunt kiezen om de beste sfeer voor je ruimte te creëren.


Met zijn gebruiksvriendelijke installatiekit en een royaal 30 cm lange kabel is het een makkelijke toevoeging aan iedere ruimte zonder de noodzaak van een specialistische installatie. Voor zij die waarde hechten aan hoogwaardige verlichting, is de Portofino 111 inbouwspot een charmante en functionele keuze.

Omschrijving

Accessoires