INLET wandlamp zwart

De INLET Wall Up/down GU10 black structure van Maretti Lighting is een strak en stoer wandarmatuur dat elk interieur een moderne touch geeft. Hang meerdere exemplaren naast elkaar voor een spectaculair lichteffect op uw wand. Dit armatuur wordt exclusief lichtbron geleverd, waardoor u de mogelijkheid hebt om zelf de gewenste GU10 lichtbron te kiezen. De zwarte kleur en de gestructureerde afwerking zorgen voor een stijlvolle en veelzijdige uitstraling.
€ 127,95
Meer informatie
SKU 13.1712.04.C
Designer Overige
Fitting GU10
EAN code 8721091100487
Wattage max.10W
Aantal lichtbronnen 2-Lichts
COLLECTIE INLET
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Lichtbron excl. lichtbron
Product Breedte 10,2cm
Product Diepte 10,2cm
Product Hoogte 20cm
Product Lengte 10,2cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Laat uw interieur stralen met de INLET wandlamp zwart van Maretti Lighting. Dit strakke en stoere wandarmatuur geeft elke ruimte een moderne touch en zorgt voor een spectaculair lichteffect op uw wand. Het armatuur is exclusief lichtbron, zodat u zelf de gewenste GU10 lichtbron kunt kiezen.


De zwarte kleur en de gestructureerde afwerking van de INLET wandlamp geven deze lamp een stijlvolle en veelzijdige uitstraling. De combinatie van de zwarte kleur en het strakke design maakt deze wandlamp perfect voor eigentijdse interieurs.


Met een breedte van 10,2 cm, een hoogte van 20 cm en een diepte van 10,2 cm past deze wandlamp perfect in elke ruimte. Hang meerdere exemplaren naast elkaar voor een nog indrukwekkender effect.


De INLET wandlamp is voorzien van twee lichtpunten, wat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het licht. Hierdoor wordt uw wand op een subtiele en sfeervolle manier verlicht.


Deze wandlamp is ontworpen door een getalenteerde ontwerper van Maretti Lighting en staat bekend om zijn unieke en moderne ontwerpen. Het is een bijzonder en apart armatuur dat uw interieur naar een hoger niveau tilt.


Naast zijn esthetische waarde, lost de INLET wandlamp ook een praktisch probleem op. Door zijn flexibiliteit kunt u het licht precies daar richten waar u het nodig heeft. Dit maakt het ideaal voor het creëren van accentverlichting of het uitlichten van bepaalde objecten in uw interieur.


Geniet van de luxe en exclusiviteit van de INLET wandlamp zwart van Maretti Lighting. Zijn strakke design, stijlvolle kleur en bijzondere lichteffect maken deze wandlamp een must-have voor elke liefhebber van designverlichting.


Omschrijving