VOID hanglamp brons Designed By Peter Kos

Voeg een vleugje elegantie toe aan uw interieur met de Hala Void Pendant van Maretti. Dit bronskleurige hanglampontwerp zorgt voor een prachtige lichtreflectie, waardoor het design echt tot leven komt. Handgemaakt op bestelling en met een kabellengte van 1500mm is deze lamp een stijlvolle aanvulling op elke ruimte. De dimbaarheid is afhankelijk van de gekozen E27 lichtbron.
€ 599,00
Meer informatie
SKU 13.8971.03
Wattage max. 20W
Product diameter 34cm
Designer Peter Kos
COLLECTIE VOID
Hoeveel lichts 1-Lichts
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Lengte kabel 2M
Lichtbron inclusief lichtbron 21.8805.82
Product Hoogte 20cm
Soort stekker primair schuko

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Voeg een vleugje elegantie toe aan uw interieur met de Hala Void Pendant, ontworpen door Peter Kos voor Maretti Lighting. Deze bronskleurige hanglamp is een unieke toevoeging aan elke ruimte, waarbij het design echt tot leven komt door de prachtige lichtreflectie.


De Hala Void Pendant is handgemaakt op bestelling en heeft een kabellengte van 1500mm, waardoor u de mogelijkheid heeft om deze te plaatsen op elke gewenste hoogte. De lamp is dimbaar, afhankelijk van de gekozen E27 lichtbron.


Met een hoogte van 20cm en een diameter van 34cm creëert deze hanglamp een mooie en subtiele aanwezigheid in uw interieur. Het enkele lichtpunt zorgt voor een gerichte verlichting, waardoor het perfect is om een specifiek gebied in de kamer te accentueren of om een warme sfeer te creëren.


De Hala Void Pendant is ontworpen door Peter Kos, een bekende designer in de verlichtingsindustrie. Zijn creatieve visie en oog voor detail komen volledig tot uiting in dit prachtige ontwerp. Deze hanglamp is niet alleen een lichtbron, maar ook een statementstuk in uw interieur.


Met een maximaal wattage van 20W is deze hanglamp zowel energiezuinig als functioneel. De bronzen kleur geeft het een luxe en chique uitstraling, waardoor het een perfecte keuze is voor een stijlvol interieur.


Of u nu een modern minimalistisch interieur heeft of een klassieke inrichting, de Hala Void Pendant zal zonder twijfel een eyecatcher zijn in uw ruimte. Plaats deze hanglamp boven uw eettafel, in de woonkamer of in de hal en geniet van de prachtige verlichting die het creëert.

Omschrijving