GOLDEN CLOUD hanglamp 10w

De verbluffende Golden Cloud hanglamp van Maretti Lighting brengt het genie van luxe verlichting, gekleed in een gouden tint, tot uiting. Het ontwerp, dat een wolk nabootst, straalt een zeer specifiek warm wit licht van 2700K uit, geproduceerd door diverse miniatuur LED-lampen. Deze hanglamp, met een breedte van 40 cm en hoogte van 150 cm, verrijkt elke ruimte met een sprankelende gloed en een verwelkomende ambiance. Het is dimbaar, geoptimaliseerd door een fase aan- en afsnijding, waardoor u uw persoonlijke sfeer voor elke gelegenheid kunt creëren. Ze verbruikt slechts 10W, een energiebewuste keuze zonder concessies aan stijl en prestaties. Installatie is een fluitje van een cent, dankzij de 1,4 meter lange kabel. Met de Golden Cloud hanglamp, kunt u uw ruimte in een unieke licht gloed zetten die uw persoonlijke esthetiek accentueert.
€ 739,00
Meer informatie
SKU 13.1667.01
Designer Overige
Wattage 10W
COLLECTIE GOLDEN CLOUD
Dimbaar Ja
Driver Inclusief
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Kleurtemperatuur 2700K EXTRA WARM WIT LICHT
LED levensduur 20.000 h
Lengte kabel 1,4M
Lichtbron geïntegreerde LED verlichting
Lumen output 1200lm
Product Breedte 40cm
Product Hoogte 150cm
Product Lengte 76cm
RA waarde CRI80
Type dimmen fase aan en afsnij

Meer informatie

Zet een schitterend licht in je interieur met de Golden Cloud hanglamp van Maretti Lighting. Dit sierstuk, met zijn unieke wolkvormige ontwerp en luxe gouden tint, besprenkelt iedere ruimte met een rijk warm wit licht. Met een lichttemperatuur van 2700K, uitgestraald door miniature LED-lampen, creëert deze hanglamp een gezellige en rustgevende ambiance.


De Golden Cloud hanglamp is iets meer dan een decoratieve verlichting. Met zijn dimbare functie, aan te passen door fase aan- en afsnijding, kunt u het verlichtingsniveau naar wens instellen. Deze functie maakt het mogelijk om voor elke gelegenheid en stemming een verschillende sfeer te creëren. Bovendien is het apparaat ondanks de lumineuze gloed energiebesparend, aangezien het slechts 10W verbruikt.


Opgehangen met een 1,4M lange kabel, is deze hanglamp met zijn afmetingen van 40cm in breedte en 150cm in hoogte een stijlvolle aanvulling van bescheiden tuin tot grootste grandeur interieurs. Of u nu naar harmonie streeft binnen een minimalistisch design, of accentuering in een maximaal gevulde ruimte, de Golden Cloud hanglamp is uw essentieel stijlelement.


Laat de Golden Cloud hanglamp van Maretti Lighting elke ruimte oplichten met een unieke, persoonlijke esthetiek.

Omschrijving