GO WITH THE FLOW tafellamp 1-lichts zwart Designed By Jan Des Bouvrie

De GO WITH THE FLOW tafellamp 1-lichts zwart, ontworpen door Jan Des Bouvrie, is een prachtig stuk uit de luxe verlichtingscollectie van Maretti Lighting. Met zijn opvallend kubistische signatuur weet deze tafellamp zonder kap een indrukwekkende verschijning te maken. De lamp is voorzien van een bijzondere lichtbron die zorgt voor een unieke sfeer in elke ruimte. Met een maximale wattage van 20W biedt deze lamp voldoende helderheid om te dienen als functionele verlichting, maar ook om als decoratieve toevoeging te dienen. Met afmetingen van 30cm in breedte, 60cm in hoogte en 30cm in diepte, past deze tafellamp perfect op elk bureau, nachtkastje of bijzettafel.
Of het nu gaat om het verlichten van een leesplek onder de perfecte hoek, het creëren van een gezellige sfeer in de woonkamer of het toevoegen van een eigentijdse touch aan een minimalistische slaapkamer, de GO WITH THE FLOW tafellamp is de ideale keuze. De luxe uitstraling gecombineerd met de functionele eigenschappen maken deze lamp een must-have voor liefhebbers van design en verlichting. Laat deze lamp je inspireren en je ruimte transformeren met zijn prachtige vormgeving en warme verlichting. Bestel vandaag nog en geniet van de prachtige ambiance die de GO WITH THE FLOW tafellamp toevoegt aan jouw interieur.
Normale prijs € 329,00 Aanbiedingsprijs € 119,00
Meer informatie
SKU 13.7715.04.A
Wattage max. 20W
Designer Jan Des Bouvrie
COLLECTIE GO WITH THE FLOW
Hoeveel lichts 1-Lichts
Input Voltage 230VAC
KLEUR wit
Lichtbron inclusief lichtbron 21.9155.45
Product Breedte 30cm
Product Diepte 30cm
Product Hoogte 60cm
Soort dimmer/schak snoerschakelaar

Meer informatie

Handleiding

Downloads

De GO WITH THE FLOW tafellamp 1-lichts zwart, ontworpen door Jan Des Bouvrie, is een prachtig stuk uit de luxe verlichtingscollectie van Maretti Lighting. Met zijn opvallend kubistische signatuur weet deze tafellamp zonder kap een indrukwekkende verschijning te maken.


Deze tafellamp is voorzien van een bijzondere lichtbron die een unieke sfeer in elke ruimte creëert. Of het nu gaat om het verlichten van een leesplek onder de perfecte hoek, het creëren van een gezellige sfeer in de woonkamer of het toevoegen van een eigentijdse touch aan een minimalistische slaapkamer, de GO WITH THE FLOW tafellamp is de ideale keuze.


Met een maximale wattage van 20W biedt deze lamp voldoende helderheid om te dienen als functionele verlichting, maar ook om als decoratieve toevoeging te dienen. Met afmetingen van 30cm in breedte, 60cm in hoogte en 30cm in diepte, past deze tafellamp perfect op elk bureau, nachtkastje of bijzettafel.


De luxe uitstraling gecombineerd met de functionele eigenschappen maken deze lamp een must-have voor liefhebbers van design en verlichting. Laat deze lamp je inspireren en je ruimte transformeren met zijn prachtige vormgeving en warme verlichting.


Bestel vandaag nog de GO WITH THE FLOW tafellamp en geniet van de prachtige ambiance die het toevoegt aan jouw interieur.

Omschrijving