Go with the flow hanglamp 4-lichts zwart ontworpen door Jan Des Bouvrie

Verwelkom een zeldzame combinatie van design en functionaliteit in uw leefruimte met de GO WITH THE FLOW hanglamp van Maretti Lighting. Dit zwartgekleurde, vier-lichts kunstwerk is het nieuwste meesterwerk van de toonaangevende ontwerper Jan Des Bouvrie. De subtiele kracht en elegantie ontvouwt zich met een maximale breedte van 30 cm en een hoogte van 131 cm, waarmee het moeiteloos zijn licht werpt in elke hoek van uw omgeving. Met een maximaal wattage van 20W, biedt het een sfeervolle en gepaste verlichting, terwijl het een vleugje moderniteit en verfijnde flair aan uw interieur geeft. Verlicht uw wereld met de prachtige esthetiek en designvolmaaktheid van deze Maretti Lighting hanglamp en laat het de wow-factor zijn in uw woondomein.
€ 949,00
Meer informatie
SKU 13.7706.04
Designer Jan Des Bouvrie
Wattage max. 20W
Aantal lichtbronnen 4-lichts
COLLECTIE GO WITH THE FLOW
Input Voltage 230VAC
KLEUR wit
Klasse geaard
Lichtbron incl. lichtbron 21.9155.45
Product Breedte 30cm
Product Hoogte 131cm
Product Lengte 1600cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ervaar een nieuwe dimensie van stijl en sfeer met de GO WITH THE FLOW hanglamp van Maretti Lighting. Ontworpen door de beroemde designer Jan Des Bouvrie, is deze lamp een perfecte combinatie van innovatief ontwerp en functionaliteit. Met vier lichtpunten en een kubistische allure, biedt deze sublieme zwarte hanglamp ongeëvenaarde sfeerverlichting met een maximaal wattage van 20W.


De elegante afmetingen (30cm breed en 131cm hoog) van de GO WITH THE FLOW hanglamp zijn bedoeld om precies de juiste ambiance te creëren die het verdient. De hanglamp heeft de kenmerkende kwaliteit om harmonieus op te gaan in elke interieurstijl waardoor hij niet alleen functioneert als een gewone lichtbron maar ook een modern en chic karakter aan je woonsfeer toevoegt.


Overweeg je om een wow-factor in je leefruimte toe te voegen? Met de GO WITH THE FLOW hanglamp van Maretti Lighting verlicht je jouw interieur en ben je klaar om de aanwezigen betoverd te laten. Zul je deze hanglamp laten bepalen hoe jouw weg naar inspirerend licht eruit ziet?

Omschrijving