Flash LED 24V 24W 2400K 60LEDS Per meter

Voor degenen die verlangen naar een vleugje warmte en elegantie in hun interieur, kan de Flash LED 24V 24W 2400K 60LEDS per meter LED-strip van Maretti Lighting de perfecte keuze zijn. Denk aan subtiele lichtaccenten die langs uw meubelen, onder kasten en langs wanden stromen, waardoor een sfeervolle ambiance ontstaat. Dit product belooft een lichttemperatuur van 2400K, resulterend in extra warm wit licht dat elke ruimte tot leven brengt. Uniek aan deze LED-strip is zijn compactheid, een slanke 0,8 cm breed en een bescheiden 0,2 cm hoog, waardoor hij naadloos kan worden geïntegreerd in elk interieurontwerp. Let wel, deze LED-strip kan warm worden - plaatsing op aluminium (bijvoorbeeld in een profiel) is aan te raden voor optimale warmteafvoer en koeling. Breng een sfeervolle gloed in uw huis met de Flash LED-strip van Maretti Lighting.
Regular Price € 47,95 Special Price € 19,95
Meer informatie
SKU 19.8400.82
Designer Overige
Wattage 24W
Bundel 120°
COLLECTIE FLASH LED
Driver Exclusief
Input Voltage 24VDC
Kleurtemperatuur 2400K EXTRA WARM WIT LICHT
LED levensduur 30.000 h
Lengte kabel 30CM
Lumen output 1900lm
Product Breedte 0,8cm
Product Hoogte 0,2cm
Product Lengte 500cm
RA waarde CRI90

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek de unieke Flash LED 24V 24W 2400K 60LEDS per meter LED-strip van Maretti Lighting voor een sensationele verlichtingssfeer in uw interieur. Deze LED-strip is een perfecte keuze als u op zoek bent naar een flexibele en stijlvolle verlichtingsoplossing. Ideaal voor het creëren van subtiele lichtaccenten langs meubels, onder kasten en langs muren; het voegt een warme ambiance en een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.


Wat deze led-strip onderscheidt van andere led-strips is zijn bijzonder compacte formaat. Met een breedte van slechts 0,8 cm en een hoogte van 0,2 cm, kunt u deze strip moeiteloos in uw interieur integreren. De LED-strip heeft een warme lichttemperatuur van 2400K, wat bijdraagt aan een extra warm wit lichteffect. Met een kracht van 24W geeft deze LED-strip een helder en gelijkmatig licht.


Let op! Deze LED strip kan warm worden tijdens gebruik. Daarom wordt aangeraden deze op een aluminium (bijvoorbeeld in een profiel) oppervlak te bevestigen voor optimale warmteafvoer en koeling. Maak uw interieur compleet met de sfeervolle en flexibele Flash LED-strip van Maretti Lighting!


Omschrijving

Accessoires