EPIC 50 opbouwarmatuur 4-lichts wit

Ervaar de veelzijdigheid van de Maretti Epic Ceiling spot GU10 in wit, een elegant opbouwarmatuur met vier lichtpunten. Dit draai- en kantelbare armatuur, ideaal voor keukens en hallen, beschikt over uitwisselbare gekleurde binnenringen in wit, zwart en goud om aan uw stijl te voldoen. Geniet van een dimbare verlichting, afhankelijk van de gekozen lichtbron, om de gewenste sfeer in uw ruimte te creëren. Met afmetingen van 24 cm breed en 11,2 cm hoog is dit armatuur zowel compact als stijlvol. Dankzij de eenvoudige montage via een beugel op een centraaldoos past de Epic Ceiling spot naadloos in uw interieur.

€ 145,95
Meer informatie
SKU 11.1589.05.A
Wattage max. 10W
Designer Overige
COLLECTIE EPIC
Hoeveel lichts 4-lichts
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Lichtbron exclusief lichtbron
Product Breedte 24cm
Product Hoogte 11,2cm
Product Lengte 24cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ervaar de veelzijdigheid van de Maretti Epic 50 opbouwarmatuur 4-lichts in wit, een elegante toevoeging aan uw interieur. Deze opbouwspot is ontworpen door een getalenteerde designer van Maretti Lighting en biedt een combinatie van design en functionaliteit.Met de Epic 50 opbouwarmatuur kunt u uw ruimte verlichten op een manier die bij uw stijl past. Het armatuur heeft vier draai- en kantelbare lichtpunten, waardoor u de lichtstralen kunt richten waar u ze nodig heeft. Ideaal voor keukens en hallen, zorgt dit armatuur voor de juiste verlichting op de juiste plaats.Wat deze opbouwspot echt uniek maakt, zijn de uitwisselbare gekleurde binnenringen in wit, zwart en goud. U kunt de ringen eenvoudig vervangen om de opbouwspot aan te passen aan uw interieur. Dit geeft u de vrijheid om verschillende stijlen uit te proberen en de perfecte sfeer te creëren.Een ander voordeel van de Epic 50 is dat het armatuur dimbaar is. Afhankelijk van de gekozen lichtbron, kunt u de gewenste sfeer creëren door de intensiteit van het licht aan te passen. Hierdoor kunt u de verlichting aanpassen aan verschillende gelegenheden en stemmingen.Met een breedte van 24 cm en een hoogte van 11,2 cm heeft de Epic 50 een compact formaat dat perfect past bij zowel kleine als grote ruimtes. Het armatuur is ook eenvoudig te monteren via een beugel op een centraaldoos, waardoor het naadloos in uw interieur past.De Maretti Epic 50 opbouwarmatuur 4-lichts wit is een exclusief en luxe product dat de perfecte aanvulling vormt op uw interieur. Met zijn combinatie van design, functionaliteit en veelzijdigheid is deze opbouwspot een bijzonder element in uw interieur.Kenmerken van de Maretti Epic 50 opbouwarmatuur 4-lichts wit:


  • Opbouwarmatuur met vier draai- en kantelbare lichtpunten
  • Uitwisselbare gekleurde binnenringen in wit, zwart en goud
  • Dimbaar, afhankelijk van de gekozen lichtbron
  • Compact formaat van 24 cm breed en 11,2 cm hoog
  • Eenvoudige montage via beugel op een centraaldoos
  • Exclusief en luxe design


Voeg een vleugje exclusiviteit en stijl toe aan uw ruimte met de Maretti Epic 50 opbouwarmatuur 4-lichts wit. Beschikbaar bij Maretti Lighting, de expert op het gebied van luxe verlichting.

Omschrijving