DRIVER niet dimbaar 24VDC 70W

Ontketen de kracht van uw interieur met de toonaangevende verlichtingstechnologie van Maretti Lighting, gepresenteerd in de Driver niet dimbaar 24VDC 70W. Deze compacte krachtpatser, met afmetingen van slechts 6cm in breedte en 4,9cm in hoogte, levert een royaal wattage van 70W, waardoor licht op een efficiënte maar elegante wijze wordt gevormd. Onzichtbaar maar onmisbaar past de Driver moeiteloos in elke woonruimte. Of je interieur nu modern, industrieel of klassiek is, vertrouw op dit lichtsysteem om helderheid en warmte te brengen en je woning te verheffen tot een levendige, uitnodigende ruimte.
€ 71,95
Meer informatie
SKU 16.9801.2407
Designer Overige
Wattage 70W
COLLECTIE DRIVER NIET DIMBAAR 24VDC 70W
Input Voltage 220-240VAC
Product Breedte 6cm
Product Hoogte 4,9cm
Product Lengte 24cm
Type dimmen niet dimbaar

Meer informatie

Maak kennis met de kracht van geavanceerde verlichtingstechnologie van Maretti Lighting met de Driver niet dimbaar 24VDC 70W. Dit component, met een niet te onderschatten vermogen van 70W, vormt licht tot een adembenemende esthetiek die zowel intens als elegant is.


Met een discreet en compact formaat van slechts 6cm in breedte en 4,9cm in hoogte, is dit apparaat ontworpen om naadloos op te gaan in elk interieur. Onopvallend maar essentieel, deze driver past in elk design concept - van strak modern tot robuust industrieel en stijlvol klassiek.


Bovendien zorgt het voor betrouwbare, niet-dimbare verlichting die uw ruimte telkens opnieuw met helderheid en warmte vult, bij elke druk op de schakelaar. Het bringt een sprankelende en gastvrije sfeer in uw omgeving. Laat u verwennen door de gestage en krachtige lichtoutput van dit solide accessoire en ontdek een fris verlichtingsperspectief dat uw ruimte naar een heel nieuw niveau van schoonheid brengt.


Omschrijving