DRIVER niet dimbaar 24VDC 150W

Stap in de wereld van exclusieve verlichting met de DRIVER niet dimbare 24VDC 150W van Maretti Lighting. Deze driver, exclusief bekabeling, biedt een ongekend gemak bij het creëren van de perfecte verlichtingsinstallatie. Met een wattage van 150W zorgt de DRIVER voor voldoende kracht om elke ruimte te verlichten. Met zijn compacte afmetingen van 6cm breed en 4,9cm hoog, past deze driver moeiteloos in elke setting. Ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, biedt Maretti Lighting met de DRIVER een onmisbare accessoire voor een optimale verlichtingservaring. Haal het beste uit uw verlichting met de DRIVER niet dimbaar 24VDC 150W van Maretti Lighting.
€ 118,95
Meer informatie
SKU 16.9802.2415
Designer Overige
Wattage 150W
COLLECTIE DRIVER NIET DIMBAAR 24VDC 150W
Input Voltage 220-240VAC
Product Breedte 6cm
Product Hoogte 4,9cm
Product Lengte 24cm
Type dimmen niet dimbaar

Meer informatie

Ben je op zoek naar een betrouwbare en krachtige driver voor jouw verlichtingssysteem? Dan is de DRIVER niet dimbaar 24VDC 150W van Maretti Lighting de perfecte keuze voor jou. Deze driver, exclusief bekabeling, zorgt ervoor dat je verlichting altijd optimaal functioneert.


Met een wattage van 150W is deze driver in staat om voldoende stroom te leveren aan al jouw verlichtingsarmaturen. En met de afmetingen van 6 cm breedte en 4,9 cm hoogte is deze DRIVER niet alleen compact, maar ook gemakkelijk te installeren.


Deze driver is niet dimbaar, wat betekent dat je verlichting altijd op volle kracht zal branden. Dit is ideaal voor ruimtes waar helderheid en functionaliteit essentieel zijn, zoals kantoren, winkels of keukens.


Als accessoire van Maretti Lighting is deze DRIVER niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook makkelijk te combineren met andere producten uit ons assortiment. Zo creëer je eenvoudig een volledig verlichtingssysteem dat aan al jouw wensen voldoet.


Investeer vandaag nog in de DRIVER niet dimbaar 24VDC 150W van Maretti Lighting en geniet van de voordelen van hoogwaardige verlichting in jouw ruimte. Bestel nu en ervaar zelf het gebruiksgemak en de kwaliteit die Maretti Lighting te bieden heeft.

Omschrijving