CHIQUE 111 3-fase railspot 2-lichts zwart

Onderdompelen in de wereld van luxe verlichting ging nog nooit zo stijlvol als met de CHIQUE 111 3-fase railspot 2-lichts van Maretti Lighting. Deze zwarte eyecatcher, geïnspireerd door het beroemde Maretti Black Label, combineert vakkundig design met functionaliteit. Met twee scharnierende ringen kunt u de lichtbron in elke gewenste richting kantelen voor een geoptimaliseerde lichtspreiding. Bovendien is de railspot dimbaar met fase afsnij/triac voor sfeervolle verlichting. Het armatuur is speciaal ontworpen voor de AR111 LED lichtbron en meet 10 cm in de breedte en 14,5 cm in de hoogte. Deze prachtige, toch functionele railspot van Maretti Lighting is de perfecte keuze voor zij die luxe en bruikbaarheid willen beleven in hun dagelijks leven.
€ 184,95
Meer informatie
SKU 12.5692.04
Designer Maretti Black Label
Wattage max. 15W
Aantal lichtbronnen 2-Lichts
COLLECTIE CHIQUE
Dimbaar Ja
Driver Inclusief
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Lichtbron excl. lichtbron
Powerfactor 0.95
Product Breedte 10cm
Product Hoogte 14,5cm
Product Lengte 32cm
Type dimmen fase afsnij/triac

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek de wereld van luxe verlichting met CHIQUE 111 3-fase railspot 2-lichts zwart van Maretti Lighting. Dit elegante product, voortgekomen uit de inspiratie van het beroemde Maretti Black Label, is een perfecte mix van hoogstaand design en functionaliteit. De zwarte kleur van de railspot draagt bij aan de esthetiek, terwijl hij met zijn 2-lichts uitvoering zorgt voor een optimaal gespreide verlichting.


De railspot is voorzien van twee scharnierende ringen, waardoor u de lichtbron in elke gewenste richting kunt kantelen. Het product heeft eveneens een dimfunctie met fase afsnij/triac, wat het mogelijk maakt om de verlichting naar wens te regelen voor het creëren van de perfecte sfeer. De railspot is ontworpen voor de AR111 LED lichtbron, met een maximaal vermogen van 15 watt.


De elegante railspot heeft een breedte van 10 cm en een hoogte van 14,5 cm, wat hem geschikt maakt voor verschillende soorten ruimtes. De CHIQUE 111 3-fase railspot 2-lichts zwart is een meesterwerk van Maretti Lighting en is voor hen die waarde hechten aan luxe en functionaliteit in hun dagelijks leven.


Omschrijving