BRIGHT LED 24V 72W RGB IP67 60LEDS per meter

De BRIGHT LED 24V 72W RGB IP67 60LEDS per meter van Maretti Lighting is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar luxe verlichting. Met zijn RGB-functie kunt u eenvoudig elke gewenste kleur instellen, van het diepste rood tot het helderste blauw. Deze LED-lijn is zelfs bruikbaar in natte ruimtes en heeft een wattage van 72W. Met een breedte van slechts 1,2 cm en een hoogte van 0,2 cm is dit een slanke en elegante oplossing. Let wel op de warmteafvoer door de LED's, deze dienen op een aluminium oppervlak (bijvoorbeeld in een profiel) geplaatst te worden. Met een lengte kabel van 30 cm is installatie een fluitje van een cent. Ontdek de vele mogelijkheden van dit hoogwaardige product en creëer de perfecte sfeer in uw interieur.
€ 139,95
Meer informatie
SKU 19.8604.33
Designer Overige
Wattage 72W
Bundel 120°
COLLECTIE BRIGHT LED
Driver Exclusief
IP waarde IP67
Input Voltage 24VDC
Kleurtemperatuur RGB ROOD, GROEN EN BLAUW LICHT
LED levensduur 30.000 h
Lengte kabel 30CM
Product Breedte 1,2cm
Product Hoogte 0,2cm
Product Lengte 500cm
RA waarde CRI90

Meer informatie

Handleiding

Downloads

De BRIGHT LED 24V 72W RGB IP67 60LEDS per meter van Maretti Lighting is een echte blikvanger voor elk interieur. Met zijn RGB-functionaliteit kunt u eindeloos variëren met kleuren en sfeer creëren in uw ruimte. Of het nu gaat om een relaxed avondje thuis of een feestelijke gelegenheid, deze LED-lijn heeft het allemaal.


Deze LED-lijn is niet alleen geschikt voor droge ruimtes, maar ook zeer geschikt voor natte ruimtes zoals badkamers. Maar let op, de LED-lijnen worden warm en hebben dus goede warmteafvoer nodig voor optimale prestaties. Het is aan te raden om ze op een aluminium profiel te plakken om de warmteafvoer te bevorderen.


Met een wattage van 72W en een breedte van slechts 1,2cm, is deze LED-lijn perfect voor gebruik in smalle ruimtes of als accentverlichting. Het strakke ontwerp en de 60 LED's per meter zorgen voor een uniforme en heldere verlichting die uw ruimte naar een hoger niveau tilt.


Ontworpen door Maretti Lighting, een gerenommeerd merk in de verlichtingsindustrie, kunt u erop vertrouwen dat u kwaliteit en duurzaamheid krijgt. Met een lengte van 30CM is deze LED-lijn eenvoudig te installeren en te gebruiken in verschillende toepassingen.


Verrijk uw interieur met de BRIGHT LED 24V 72W RGB IP67 60LEDS per meter van Maretti Lighting en creëer de perfecte sfeer voor elke gelegenheid.

Omschrijving

Accessoires