Maretti: betaalbare design verlichting

Maretti biedt winkelketens verlichting op maat.

 Ons zorgvuldig ontworpen lichtplan wordt ingevuld met betaalbare verlichting. Hiermee versterken wij uw winkelformule en stimuleren de verkoop. Wij ontwerpen en leveren onze producten uit eigen fabriek. Efficiënt, dus kostenbesparend.

Wij weten wat onze retail-klanten belangrijk vinden: duurzame, energiezuinige verlichting, perfecte kleurweergave van de producten en sfeervolle accenten. Maar bovenal een tijdige oplevering van de werkzaamheden, zodat de winkel open kan op de afgesproken datum. Daarbij bieden we een uitgebreide service; van lichtplan tot en met de after sales.

Open 32

De door Maretti geleverde en geïnstalleerde verlichtingsarmaturen dragen bij aan het stoere imago van Open32.

Lees meer

Expresso

Het goed doordachte lichtplan van Maretti onderstreept het stijlvolle, strakke interieur van interieurdesigner Simon Heldoorn.

Lees meer

De Passage, Roosendaal

Architect Louis Sjouwerman kreeg de opdracht: creëer voor deze winkelpassage een onderscheidend ontwerp met eeuwigheidswaarde, in romantische sferen.

Lees meer

Expresso Amsterdam

Deze Flag ship store van Expresso Fashion bevindt zich in het hart van onze hoofdstad. Het bijzonder mooie pand valt onder Monumentenzorg.

Lees meer

Beds & Bedding

Heldere accentverlichting aangevuld met designarmaturen geven de showroom van Beds & Bedding precies díe sfeer waarin klanten zich prettig voelen.

Lees meer

Konijnendijk ZuidBeierland

Met slimme verlichtingstoepassingen accentueert Maretti de bijzondere architectuur van het pand.In samenwerking met interieurvormgevers Vorm Martini.

Lees meer

MEER WINKELPROJECTEN