Maretti: betaalbare design verlichting

Onze visie en missie

 

Onze visie op lichtarchitectuur

Lichtarchitectuur staat in dienst van de gebruikers en het doel van een ruimte. Licht en verlichting leveren een grote bijdrage aan de beleving van een ruimte. Beleving is de waardering voor wat we om ons heen waarnemen. Daarbij is licht onmisbaar en is lichtarchitectuur één van de belangrijkste elementen.

Lichtarchitectuur is de kunst om met licht en/of verlichting het doel en de beleving van een ruimte bewust te creëren. En het kan een omgeving of een object verrijken en de schoonheid ervan onthullen. Het design van lichtarmaturen draagt bij aan de eigenheid van een interieurontwerp. Het completeert de lichtarchitectuur, soms op een subtiele manier, soms op een zeer expliciete manier.


‘Design’ lijkt weleens gelijk te staan aan ‘duur’. Wij van Maretti vinden dat niet nodig en richten ons op betaalbare designverlichting en lichtarchitectuur. Om dit mogelijk te maken beschikken wij over een inpandige fabriek en gekwalificeerd personeel. Met de productie geheel in eigen beheer houden we de prijzen voor onze klanten zo gunstig mogelijk.

Zo brengt Maretti de balans tussen interieurontwerp en verlichting – en daarmee de gewenste beleving van een ruimte – binnen bereik van iedereen.

Onze missie

Vanuit onze visie op licht en verlichting, is onze missie: het ontwerpen, produceren en leveren van betaalbare designverlichting. Op deze website kunt u zien hoe wij dat realiseren.


Onze Kracht

Lees meerOns Aanbod

Lees meerOnze Showrooms

Lees meer