Villa Cuijck: renovatie in stijl

Fam. Vloet te Cuijck_lowres_002

Interieurarchitect Marie Jose van den Tillaart wist met veel aandacht voor de karakteristieke details van deze villa de nieuwe aanbouw perfect te combineren met de stijlkamers van het bestaande deel. Zo zijn in de renovatie veel oude elementen, zoals de stijlplafonds, bewaard gebleven.

Lees meer »

Maretti verlicht stand op TEFAF

Tefaf_2016_04

Op de wereldwijd vermaarde kunst- en antiekbeurs TEFAF (The European Fine Art Fair) in Maastricht was Marcel Wolterinck wederom verantwoordelijk voor het ontwerp van de ABN AMRO stand. De klassieke meesterwerken uit de ABN AMRO collectie werden door Maretti Lighting met stijlvolle armaturen uitgelicht.

Lees meer »

Still Alive Benefiet Diner

StillAlive

Richard en Inge Pach hebben in perioden van ziekte ervaren hoe belangrijk hulp in moeilijke tijden is. Dankbaar dat zij beiden “Still Alive” zijn, besloten zij vanuit deze persoonlijke ervaring een benefietdiner te organiseren, waarbij geld ingezameld is voor kinderen en families die hard hulp nodig hebben.

Lees meer »

In de spotlight: Lutcia Marechal

Lutchhh03

De synergie die ontstaat als wij samenwerken met designers en architecten leidt tot wederzijdse inspiratie en bijzondere verlichtingsproducten en interieurontwerpen. Graag lichten wij er enkele uit in deze rubriek. Al sinds haar tienerjaren waardeert Lutcia Marechal de schoonheid die moeder natuur ons te bieden heeft. Elk onderdeel is uniek, heeft een eigen verhaal en geeft

Lees meer »

Compleet vernieuwde webshop

Webshop

U bent altijd van harte welkom om onze showrooms te bezoeken. Maar bestelt u liever online, dan kan dat natuurlijk ook. Bestellen is nu nog eenvoudiger in onze compleet vernieuwde webshop, boordevol mooie producten! Klik hier en ontdek onze verrassende collectie en scherpe aan biedingen. Bestelt u voor 12.00 uur, dan geniet u al de volgende

Lees meer »
Pages:123456789»