Bij Jozef thuis uit eten

NewsLetter10_16

Een ludiek concept mag het zeker genoemd worden; uit eten bij Jozef thuis. ‘Huiselijke sfeer’ is dan ook een understatement als we de inrichting van dit restaurant willen typeren. Bij Jozef kom je binnen in zijn huiskamer, eetkamer en keuken. En daar past de vtwonen verlichtingscollectie van Maretti Lighting perfect bij.

Lees meer »

Carte blanche voor Indra Sripal en Maretti Lighting

penthouse-amsterdam_01

Een volledig nieuw in te richten penthouse in Amsterdam was de uitdaging voor interieurstyliste Indra Sripal. Het in aanbouw zijnde penthouse mocht modern maar niet steriel worden. Behalve twee fauteuils uit de studententijd van de eigenaar, moesten alle meubels en verlichting nieuw aangeschaft worden. Een zogeheten ‘carte blanche’ voor Indra Sripal Interior Design.

Lees meer »

Crestron: ultimate technology lifestyle

creston

Binnen een modern interieurontwerp is een uitgebreid domoticasysteem niet meer weg te denken. Het gemak van de controle binnen handbereik hebben over bijvoorbeeld licht, geluid en beveiliging, is over enige tijd geen luxe meer, maar gemeengoed. Crestron Electronics is toonaangevend leverancier van controle en automatiseringsystemen en integreert deze in woningen en bedrijven.

Lees meer »