Maretti: betaalbare design verlichting

Iedere klant heeft zijn eigen wensen en eisen.
Maretti, specialist in maatwerk, heeft voor elke klant dé oplossing.

Maatwerk biedt eindeloze mogelijkheden

Als geen ander weten wij bij Maretti hoe belangrijk verlichting is voor onze opdrachtgevers. In elk project bieden we maatwerk. Of het nu gaat om winkels en showrooms, restaurants en hotels, zorg- en wellnesscentra, bedrijven of particuliere woningen, met onze wijze van verlichten creëren wij de gewenste ambiance. Zodat de klanten van onze opdrachtgevers zich prettig voelen in elke ruimte.

Maatwerk is voor ons meedenken

Ons creatieve teken- en ontwerpteam weet ieder origineel idee en elke wens op verlichtingsgebied om te zetten naar een ontwerp en te verwerken in een lichtplan.

Maatwerk is productie op maat

Deze ontwerpen worden vervolgens in onze inpandige fabriek door zeer deskundig personeel vervaardigd. Zij beschikken over zoveel technische kennis en hebben zulke geavanceerde machines tot hun beschikking, dat zij alle denkbare materialen kunnen bewerken, zoals brons, glas, metaal en rvs, en zo ieder ontwerp kunnen vormgeven, van glas buigen tot lassen, lasersnijden, zandstralen en spuiten.

Maatwerk is unieke oplossingen

Wat voor een ander onmogelijk lijkt, zien wij bij Maretti als uitdaging. Wij denken in oplossingen en maken daarbij gebruik van de nieuwste technische ontwikkelingen. Kortom: Maretti neemt het bieden van maatwerkoplossingen heel serieus, in alle producten en diensten die we leveren.

SpecProjecten10Px

Betrokken van begin tot eind

Al in het eerste stadium van het bouw- en inrichtingsproces zijn onze lichtadviseurs betrokken bij het project, waardoor onze lichtplannen naadloos aansluiten op de ontwerpen van de interieurdesigners en architecten.

Meer dan alleen verlichting

Armaturen van strak en modern tot tijdloos klassiek, verdekte verlichting opgaand in het interieur, kroonluchters van gigantische afmetingen en bijzondere lichtobjecten verheven tot ware kunstwerken; onze verlichting verlicht niet alleen het interieur, het is een wezenlijk onderdeel ervan.

Eigen ontwerpstudio

Voor diverse projecten worden driedimensionale versies van de ontwerptekeningen gemaakt, waarmee de medewerkers op de productieafdeling kunnen beoordelen of ontwerpen haalbaar en uitvoerbaar zijn.

Snelheid door professionaliteit

Onze technische specialisten en projectleiders hebben nauw contact. Zo worden ad hoc veranderingen op projecten snel doorgevoerd en zijn alternatieve oplossingen snel voorhanden, wat de opleverdata ten gunste komt.