Maretti: betaalbare design verlichting

Maretti is expert op het gebied van hotelverlichting.

 Een goed doordacht en sfeervol lichtconcept van Maretti onderstreept de gastvrijheid en professionaliteit van uw hotel. Van de hotelkamers tot aan de lobby, het restaurant en de vergaderzalen; Maretti weet als geen ander de gewenste ambiance te creëren met schitterende designarmaturen en bijzondere eye-catchers op verlichtingsgebied.

De belangrijkste voorwaarde voor tevreden klanten is de mate waarin zij zich thuis voelen in uw hotel. Het lichtplan wordt daarom perfect afgestemd op uw doelgroep en sluit naadloos aan op het interieur. Zo creëert het team van Maretti in elke ruimte precies díe sfeer waarin uw hotelgasten zich prettig voelen.

Hotel Notting Hill

Na een bezoek aan de HIP boardroom in het pand van Maretti, koos de eigenaar van Notting Hill voor Wim Hoopman als architect voor zijn project Hotel Notting Hill. 

Lees meer

Hotel Fletcher, Amsterdam

Maretti levert designverlichting voor het futuristische viersterren Fletcher hotel op de toplocatie langs de A2 in Amsterdam. Ontworpen door Benthem Crouwel Architects.

Lees meer

Hotel Van der Valk, Zwolle

Een verfijnd restaurant en gezellige hotelbar. Heerlijk eten… Een verfijnd restaurant en gezellige hotelbar.

Lees meer

Hotel Van der Valk, Houten

De basis voor het interieurontwerp voor het nieuwe Van der Valk hotel… De basis voor het interieurontwerp voor het nieuwe Van der

Lees meer

Hotel Van der Valk, Breukelen

Dit in 2012 volledig gerenoveerde Van der Valk hotel voldoet aan alle moderne eisen als het gaat om trendy, gastvrij en het ‘thuis’-gevoel, dankzij de warme interieurstyling.

Lees meer

Hotel Van der Valk, Nootdorp

140 luxe kamers en suites met whirlpool en rainshower, royaal ontspannen na een intensieve dag. 14 green key gold zalen, gratis parkeren en WiFi Uw gasten zijn van alle gemakken voorzien. 

Lees meer