Maretti: betaalbare design verlichting

Contrast and excitement, with the world as my inspiration

‘‘Mijn stijl is nooit vanzelfsprekend, wat ik van mijn opdrachtgevers hoor is dat deze on-Nederlands is en meer internationaal. Ik combineer graag verschillende stijlen en periodes in de tijd, met een frisse basis van nu. Ik hou van contrast en spanning,  met de wereld als mijn inspiratiebron. Een interieur moet uniek zijn en bij de opdrachtgever passen. Ik wil graag het beste uit elke ruimte halen daarom dicteert deze mij zelf hoe ze dient te worden ingedeeld.’’ Een inspirerende uitdaging voor Maretti om voor Cocoon lampen te produceren.

Decoratieve verlichting

Helios wall lamp 6 lichts

Decoratieve verlichting

Helios ceiling 8 lichts

Decoratieve verlichting

Helios table lamp 8 lichts

Decoratieve verlichting

Helios chandelier 24 Lights