Maretti: betaalbare design verlichting

Buitenverlichting

Voor elke stijl buitenverlichting kunt u bij Maretti Lighting terecht, van klassieke tot moderne ontwerpen in hang-, tafel- en wandlampen, tot pilaarverlichting of grondspots. Een ruime keuze in topkwaliteitsproducten voor uw tuin met nèt dat stukje extra waardoor uw mooi verlichte tuin of terras uw dagen verlengen.

Tuin en terras worden steeds meer betrokken bij het pand. De juist buitenverlichting brengt ook daar sfeer en creëert eenheid tussen het binnen- en buitenleven. Met LED verlichting worden prachtige effecten bereikt, zeer geschikt voor het verlichten van paden en het aanlichten van bomen en struiken. Door het energiezuinige karakter en de lange levensduur is deze verlichting ook uitermate geschikt als aanvulling op de beveiliging rondom uw pand.
Met een uitgebreid lichtplan van Maretti Lighting wordt de unieke identiteit van uw bedrijf getoond. Het exterieur van het pand verlichten en de architectuur benadrukken is onze specialiteit. Wij maken van uw exterieur uw visitekaartje. Opvallend verlicht en toch in harmonie met de omgeving.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een lichtadvies op maat voor uw buitenverlichting. Al uw wensen kunnen wij verwezenlijken,omdat wij onze producten in onze eigen fabriek vervaardigen.
Ons vakkundig opgeleide personeel word getraind en is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. De lichtadviseurs weten zich in iedere persoonlijke situatie in te leven. In nauwe samenspraak met de opdrachtgever en eventueel de architecten ontwerpt de tekendivisie het lichtplan en wordt een voorcalculatie gemaakt. Deze nauwe samenwerking garandeert een lichtplan dat naadloos aansluit bij het tuinontwerp en uw persoonlijke stijl.

Neemt u vooral een kijkje op onze website en laat u inspireren door onze projectfoto’s: www.maretti.com