Maretti: betaalbare design verlichting

Binnenverlichting

Verlichting is een van de meest bepalende factoren binnen de inrichting van uw woning en is meer dan licht alleen. Zomaar een lamp ophangen is er niet meer bij. Het ontwerp van het armatuur, de kleurstelling, de gebruikte materialen, het toepassen van energiebesparende lampen, de lichtopbrengst, alles wordt afgestemd op het gebruik en doel van de ruimte en vooral op de stijl van het interieur. Verlichting is geworden tot een discipline op zich die bijdraagt aan de beleving van een ruimte en net zo onderhevig is aan trends als de rest van het interieur.

Maretti Lighting heeft het verlichten van ruimtes als het ware naar een hoger plan getild en gemaakt tot een wezenlijk onderdeel van het totale interieurontwerp en weet als geen ander uw persoonlijke wensen te verwerken in een gedegen lichtplan.

 

De kracht van Maretti Lighting schuilt in de tijdloze verlichtingsontwerpen en -creaties, van licht klassiek tot hypermodern en strak design, niet trendvolgend maar trendzettend.

De nauwe samenwerking met gerenommeerde designers leidt keer op keer tot nieuwe uitdagingen. Met designverlichting maak je een statement, zet of volg je een trend, creëer je een blikvanger, maar het is vóór alles een aanwinst voor elk interieur.

 

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een lichtadvies op maat voor uw binnenverlichting. Wij kunnen onze producten in eigen fabriek vervaardigen en onderhouden nauw contact met u als klant. Dit garandeert een lichtplan dat naadloos aansluit bij het interieurontwerp en uw persoonlijke stijl.

 

Het op de juiste wijze installeren van verlichting is een vak apart en vereist een groot technisch en bouwkundig inzicht. Kortom, verlichting vraagt om een specialist en daarvoor bent u bij Maretti Lighting aan het juiste adres.

 

Neemt u vooral een kijkje op onze website en laat u inspireren door onze projectfoto’s: www.maretti.com
Buy Levitra online
Buy Diflucan online
Buy Amoxil online
Buy domperidone online
Buy Accutane online